Voor woensdag en vrijdag 5 uur per dag, 10 uur per week

Voor één van onze  locaties in Rijen zijn wij momenteel op zoek naar een Afwasser op een leuke,  locatie. Wie wil dat nou niet?

WIE ZIJN WIJ?

Wij zijn Leo, al meer dan 14 jaar een solide bedrijfscateraar. ‘Leo’ is een naam die staat voor ‘Lekker’, ‘Eerlijk’ en ‘Ongecompliceerd’. Als professionele cateringorganisatie verzorgt Leo dagelijks met veel passie en plezier de lunch bij al onze opdrachtgevers. Met onze persoonlijke aandacht ,flexibiliteit en service weten wij hen en hun teamleden (onze lunchgasten!), elke dag weer te verrassen.

Maar, daarmee is onze samenvatting van Leo nog niet compleet. Los van gastvrijheid en lekker eten zien wij ons vak veel breder: Leo realiseert zich namelijk dat voeding één van de belangrijkste ‘energizers’ (beïnvloeders) vormt voor het welzijn van onze gasten. Bij Leo willen we dat aspect benadrukken en brengen dat dan ook actief onder de aandacht.

Al met al kunnen we rustig zeggen:
Er zijn veel bedrijfscateraars, maar van Leo is er maar één!

‍WAT VOOR TYPE BEN JIJ?

Elke dag opnieuw probeer je jezelf te overtreffen. Niet omdat het moet, maar omdat je nou eenmaal die passie hebt. Dát is jouw uitdaging.

Daarnaast ben je altijd de eerste die klaar staat om een ander te helpen. Je bent pas tevreden als je werk helemaal af is. Je kan niet tegen slordigheid en zorgt ervoor dat je omgeving netjes en opgeruimd is. Je kan nooit stil blijven zitten en neemt dan ook altijd zelf het initiatief

HOE WERKEN WE BIJ LEO?

Je word ingewerkt op een locatie, en leert werkende wijs Leo helemaal kennen.

Je zult gekoppeld worden aan een Leo-buddy die je zal helpen met de volgende punten :

–         Hoe ziet een dag eruit op een locatie van Leo.

–         Hoe werk ik volgens HACCP

Kortom je wordt  klaar gestoomd om uiteindelijk zelfstandig te kunnen werken op je vaste locatie met vaste uren per dag. Hoe fijn is dat?!

WAT GA JE DOEN?

– Je zorgt  voor een perfect georganiseerde keuken en pantry,s
– Je laat de locaties elke dag weer helemaal schoon achter en werkt volgens de HACCP richtlijnen;

WAT HEBBEN WIJ JOU TE BIEDEN?

Bij Leo krijg je veel verantwoordelijkheid.  Wij zijn kleinschalig en kunnen jou hierdoor persoonlijke aandacht geven. We bieden ontwikkelmogelijkheden en variatie in werkzaamheden. En uiteraard bieden we een markt conform salaris. Bij ons worden de reiskosten volledig vergoed op basis van OV of 0,19 ct. per km en extra uren die je werkt worden uitbetaald.

HEBBEN WIJ EEN MATCH?

Zie jij het als een uitdaging om deze mooie functie vol enthousiasme aan te gaan? En ben jij een echte team player die de sfeer positief beïnvloed op een meermanslocatie? Heb jij verantwoordelijkheidsgevoel? Ben jij representatief? Woon jij op maximaal 25 km afstand van Rijen?

Kortom, wil jij samen met ons het verschil maken?

Dan ben je bij Leo aan het juiste adres en willen we je graag uitnodigen om je CV te mailen.

Wil je eerst graag wat meer informatie over de functie of ons bedrijf? Bel dan met Diana Stange. Zij zal de tijd nemen om al je vragen zo goed mogelijk te beantwoorden.

Diana Stange
T 06 – 20129096

logo - Leo - Love Good Food