LEO’S BANQUETING SERVICE : WAT BIEDEN WE?

Een welhaast onmisbare service binnen jouw organisatie: het verzorgen van de vergaderlunch. Banqueting is echt ‘een speciale tak van sport’ binnen de catering en niet iets wat we ‘er ook nog even bij doen’. Zoals elke Leo oplossing is ook onze banqueting zeer flexibel georganiseerd. Daardoor kunnen wij optimaal meebewegen met jouw organisatie. Het organiseren van jubileum? Een speciaal evenement? Dankzij onze jarenlange samenwerking met een zeer betrouwbare partner, gespecialiseerd in event-catering, behoort ook dat tot de mogelijkheden bij Leo.

leo-premium-buffet-pancakes

VOOR IEDERE GELEGENHEID

(Ont)bijt de spits af! Start bijvoorbeeld de dag met een heerlijk vers ontbijtje in Leo stijl, voor de middag kun je kiezen uit verschillende lunch arrangementen en voor de borrel bieden we verschillende borrelplanken aan en diverse bites.

Flexibiliteit zit ons in het bloed. Jouw wensen zijn voor ons het uitgangspunt en daarbij bestaan in onze denkwijze geen beperkingen: wel volop mogelijkheden! Van onze ruime ervaring in het het werken met thema’s kan jij volop de vruchten plukken. Of het nu gaat om lunches, borrels of events: wij denken graag met je mee en desgewenst nemen wij graag het initiatief. Niets is ons te gek! Hieronder zie je een greep uit de thema’s die we voor jou kunnen verzorgen. Heb je zelf nog gave ideeën? Laat maar komen, we zijn benieuwd!

WERELDSMAKEN
We nemen je mee op culinaire wereldreis en laten je graag diverse smaken proeven. Ontdek wat bijvoorbeeld de Griekse, Italiaanse, Surinaamse of Spaanse keuken te bieden heeft!
PLANTPOWER
Smaakvolle en kleurrijke gerechten die de veelzijdigheid van groenten laten zien. Kleur in ons voedsel; betekenis en wat doet het met ons gezondheid. Kleurrijke gerechten hebben een positief effect op onze gemoedstoestand. Minder stress, meer energie, meer geluk!
FUTURE FOOD
Producten met een hogere voedingswaarde en/ of lagere impact op het milieu. Het is een thema boordevol verrassingen en bijzondere producten (sprinkhanen)… durven jullie het aan?
GROOTMOEDERS MOESTUIN
Seizoensproducten van Nederlandse bodem met extra aandacht voor gerechten uit de regio Amsterdam. Met een inkijk in de geschiedenis van de Nederlandse keuken.
AMERIKAANSE WEEK (FOOD SWAP)
Typisch Amerikaanse gerechten, maar met een gezonde twist. We gaan namelijk ‘swappen’: we vervangen de ongezonde ingrediënten voor gezondere opties
VITALITEIT
We laten je graag zien dat lekker en gezond eten heel goed samen gaan. Een gezonde leefstijl is makkelijker dan je denkt…

 

BESTELLEN?

Broodjes die voor 13.00 uur zijn besteld kunnen de volgende dag worden geleverd. Omdat onze koks van vers houden hebben zij voor salades, hapjes, maaltijden, lunchpakketten, buffetten en overige items een dag extra nodig.

Vraag onze basis banquetingmap aan met prijzen door contact op te nemen via onderstaande button.

Wij wensen jou veel smaakvolle en mooie momenten toe!
Team Leo

Contact overzicht aanvullende services