Voor één van onze absolute toplocaties in  Amstelveen zijn wij momenteel op zoek naar een veelzijdige culinaire kookgoeroe met leidinggevende capaciteiten. Cateren op een grote, luxe en innovatieve locatie. Wie wil dat nou niet? We kunnen je de naam van het bedrijf nog niet verklappen, maar reken er op dat het een zeer gerenommeerd en toonaangevende organisatie is!

WIE ZIJN WIJ?

Wij zijn Leo, al meer dan 15 jaar een solide bedrijfscateraar. ‘Leo’ is een naam die staat voor ‘Lekker’, ‘Eerlijk’ en ‘Ongecompliceerd’. Als professionele cateringorganisatie verzorgt Leo dagelijks met veel passie en plezier de lunch bij al onze opdrachtgevers. Met onze persoonlijke aandacht ,flexibiliteit en service weten wij hen en hun teamleden (onze lunchgasten!), elke dag weer te verrassen.

Maar, daarmee is onze samenvatting van Leo nog niet compleet. Los van gastvrijheid en lekker eten zien wij ons vak veel breder: Leo realiseert zich namelijk dat voeding één van de belangrijkste ‘energizers’ (beïnvloeders) vormt voor het welzijn van onze gasten. Bij Leo willen we dat aspect benadrukken en brengen dat dan ook actief onder de aandacht.

Al met al kunnen we rustig zeggen:
Er zijn veel bedrijfscateraars, maar van Leo is er maar één!

WAT VOOR TYPE BEN JIJ?

Koken is voor jou geen werken, het is topsport bedrijven. Elke dag opnieuw probeer je jezelf te overtreffen. Niet omdat het moet, maar omdat je nou eenmaal die passie hebt. Dát is jouw uitdaging. Je kunt niet anders, het is eigenlijk een verslaving. Kortom, koken zit gewoon in je bloed!

Daarnaast bezit jij de capaciteit om alle verschillende werkzaamheden op jouw locatie goed te organiseren en te plannen. Het lukt jou om efficiënte werkroosters te maken en de teamleden positief te begeleiden bij de juiste uitvoering hiervan. Verder hou jij het voorraadniveau op orde en zorg je voor een juiste administratie en bewaak je de budgetten

Je bent altijd de eerste die klaar staat om een ander te helpen. Je bent pas tevreden als je iemand blij gemaakt hebt. Je kan niet tegen slordigheid en zorgt ervoor dat je omgeving netjes en opgeruimd is. Je kan nooit stil blijven zitten en neemt dan ook altijd zelf het initiatief.

Kortom: jij laat culinaire prestaties zien waar zelfs wij nog wat van kunnen leren en we hoeven jou ook echt niet meer uit te leggen wat de begrippen ‘aansturen’ en ‘organiseren’ nou precies betekenen.

 

HOE WERKEN WE BIJ LEO?

Je word ingewerkt op een locatie, en leert werkende wijs Leo helemaal kennen.

Je zult gekoppeld worden aan een Leo-buddy die je zal helpen met de volgende punten :

–         Hoe ziet een dag eruit op een locatie van Leo.

–         Welk assortiment biedt Leo aan, en op welke wijze presenteren we de lunch aan de lunchgasten.

–         Je leert hoe we de verse producten gebruiken voor leuke creatieve recepten.

–         Hoe ga ik om met de geplande budgetten.

–         Niet onbelangrijk zijn de administratieve werkzaamheden, ook hier wordt alle aandacht aanbesteed.

–         Hoe werk ik volgens HACCP

Kortom je wordt  klaar gestoomd om uiteindelijk zelfstandig te kunnen werken op je vaste locatie met vaste uren per dag. Hoe fijn is dat?

 

WAT GA JE DOEN?

– Je zorgt dagelijks voor een perfect georganiseerde en smaakvolle Leo lunch;
– Je bent verantwoordelijk voor de menuplanning, het plaatsen van bestellingen en verwerkt de administratieve zaken;

-Je maakt een efficiënt werkrooster en begeleid op een motiverende wijze de teamleden met de werkzaamheden
– Je onderhoudt het contact met de lunchgasten en weet ze altijd een welkom gevoel te geven;

– je onderhoudt het contact met de opdrachtgever en zorgt dat alle wensen ingepland en uitgevoerd worden.
– Je laat de locaties elke dag weer helemaal schoon achter en werkt volgens de HACCP richtlijnen;

WAT HEBBEN WIJ JOU TE BIEDEN?

Bij Leo krijg je veel verantwoordelijkheid. We inspireren jou met een uitgebreid receptenportal, maar je hebt een zeer grote vrijheid in het samenstellen van het menu. Wij zijn kleinschalig en kunnen jou hierdoor persoonlijke aandacht geven. We bieden ontwikkelmogelijkheden en variatie in werkzaamheden. En uiteraard bieden we een markt conform salaris met reiskosten vergoeding.

HEBBEN WIJ EEN MATCH?

Zie jij het als een uitdaging om deze mooie functie vol enthousiasme aan te gaan? En ben jij een echte team player die de sfeer positief beïnvloed op een meermanslocatie? Heb jij verantwoordelijkheidsgevoel? Ben jij representatief? Woon jij op maximaal 25 km afstand van  Amstelveen?

Kortom, wil jij samen met ons het verschil maken?

Dan ben je bij Leo aan het juiste adres en willen we je graag uitnodigen om je sollicitatie met CV zo spoedig mogelijk te mailen naar diana.stange@leolovegoodfood.nl.

Wil je eerst graag wat meer informatie over de functie of ons bedrijf? Bel dan met Diana Stange. Zij zal de tijd nemen om al je vragen zo goed mogelijk te beantwoorden.

Diana Stange

T 06 – 20129096

logo - Leo - Love Good Food