Voor diverse regio’s zijn wij momenteel op zoek naar veelzijdige culinaire kookgoeroes met excellente catering capaciteiten. Cateren op grote, luxe en innovatieve locaties maar ook op gezellige kleinere locaties. Je zorgt op oproepbasis voor een perfect georganiseerde en smaakvolle lunch. Hou jij van afwisseling ? dan is dit de ideale functie voor jou!

WIE ZIJN WIJ?
Wij zijn Leo, al meer dan 15 jaar een solide bedrijfscateraar. ‘Leo’ is een naam die staat voor ‘Lekker’, ‘Eerlijk’ en ‘Ongecompliceerd’. Als professionele cateringorganisatie verzorgt Leo dagelijks met veel passie en plezier de lunch bij al onze opdrachtgevers. Met onze persoonlijke aandacht ,flexibiliteit en service weten wij hen en hun teamleden (onze lunchgasten!), elke dag weer te verrassen. Maar, daarmee is onze samenvatting van Leo nog niet compleet. Los van gastvrijheid en lekker eten zien wij ons vak veel breder: Leo realiseert zich namelijk dat voeding één van de belangrijkste ‘energizers’ (beïnvloeders) vormt voor het welzijn van onze gasten. Bij Leo willen we dat aspect benadrukken en brengen dat dan ook actief onder de aandacht.

Al met al kunnen we rustig zeggen: Er zijn veel bedrijfscateraars, maar van Leo is er maar één!

 

WAT VOOR TYPE BEN JIJ?
Je merkt het al, flexibiliteit is jouw tweede naam en stress komt niet voor in jouw vocabulaire. Jij haalt energie uit nieuwe omgevingen, wisselende collega’s en lunchgasten en je ziet nergens beren op de weg. ‘Kom maar op, niets is mij te gek!’ omschrijft jouw instelling het beste. Jij bent verder:
– Flexibel en vijf dagen (maandag t/m vrijdag) per week beschikbaar;
– Proactief, zelfstandig en hebt een hands-on mentaliteit;
– Representatief en hanteert te allen tijde een gastgerichte werkwijze;
– Creatief en niet bang om nieuwe dingen te proberen wanneer het om koken of innovatie gaat: jij bent een echte vakidioot.

Jij bent dus niet zomaar een Leo. Jij bent onze steun en toeverlaat; jij komt op alle locaties en weet overal de weg. De klik die jij hebt met Leo vinden wij het belangrijkst. Jij hebt pit, werkt voor je plezier en vindt het heerlijk om andere mensen in de watten te leggen. Jij bent goedlachs en weet zelfstandig en met een kritische blik alles in goede banen te leiden.

 

HOE WERKEN WE BIJ LEO?
Je word ingewerkt op diverse locaties, en leert werkende wijs Leo helemaal kennen. Je zult gekoppeld worden aan een Leo-buddy die je zal helpen met de volgende punten :
– Hoe ziet een dag eruit op een locatie van Leo.
– Welk assortiment biedt Leo aan, en op welke wijze presenteren we de lunch aan de lunchgasten.
– Je leert hoe we de verse producten gebruiken voor leuke creatieve recepten.
– Hoe maak ik een verse soep, diverse verse salades, gezonde lekkere snacks en bak ik heerlijk vers brood af.
– Niet onbelangrijk zijn de administratieve werkzaamheden, ook hier wordt alle aandacht aanbesteed.
– Hoe werk ik volgens HACCP
Kortom je wordt op verschillende locaties klaar gestoomd om uiteindelijk zelfstandig te kunnen werken op diverse locaties . Hoe fijn is dat?!

 

WAT GA JE DOEN?
– Je zorgt dagelijks voor een perfect georganiseerde en smaakvolle Leo lunch;
– Je bent verantwoordelijk voor de menuplanning, het plaatsen van bestellingen en verwerkt de
administratieve zaken;
– Je onderhoudt het contact met de lunchgasten en weet ze altijd een welkom gevoel te geven;
– Je laat de locaties elke dag weer helemaal schoon achter en werkt volgens de HACCP richtlijnen;

 

WAT HEBBEN WIJ JOU TE BIEDEN?
Je komt op diverse locaties en wanneer je dit zou willen, krijg je uiteindelijk een vaste locatie met vaste uren. Bij Leo krijg je veel verantwoordelijkheid. We inspireren jou met een uitgebreid receptenportal, maar je hebt een zeer grote vrijheid in het samenstellen van het menu. Wij zijn kleinschalig en kunnen jou hierdoor persoonlijke aandacht geven. We bieden ontwikkelmogelijkheden en variatie in werkzaamheden. En uiteraard bieden we een marktconform salaris met reiskosten vergoeding.

 

HEBBEN WIJ EEN MATCH?
Zie jij het als een uitdaging om deze mooie functie vol enthousiasme aan te gaan? En ben jij een echte team player die de sfeer positief beïnvloed op diverse locaties? Heb jij verantwoordelijkheidsgevoel? Ben jij representatief? Ben jij in het bezit van een auto? Kortom, wil jij samen met ons het verschil maken? Dan ben je bij Leo aan het juiste adres en willen we je graag uitnodigen om je sollicitatie met CV zo spoedig mogelijk te mailen naar diana.stange@leolovegoodfood.nl. Wil je eerst graag wat meer informatie over de functie of ons bedrijf? Bel dan met Diana Stange. Zij zal de tijd nemen om al je vragen zo goed mogelijk te beantwoorden.

 

Diana Stange
T 06 – 20129096

logo - Leo - Love Good Food