Wij zijn momenteel op zoek naar flexibele en veelzijdige hospitality medewerkers met culinaire vaardigheden voor locaties in diverse regio’s.

Regio’s (o.a.) Amsterdam, Rotterdam, Leiden
Contract 25-35 uur (bij 5 dagen per week)
Salaris Marktconform extra gewerkte uren worden uitbetaald
Reiskosten Volledig vergoed o.b.v. OV of 0,19 ct. per km
Werktijden 8.30 – 16.00 uur 
Verlofdagen 25
Regelingen Pensioenregeling bij pensioenfonds Horeca & Catering, Fietsplan

Hou jij van afwisseling en beschikt jij over de volgende ingrediënten?

  • Een passie voor mensen, eten en koken.
  • Hulpvaardig, Ondernemend en verantwoordelijk
  • Flexibel, sociaal en communicatief vaardig

Dan ben jij misschien wel de veelzijdige flexmedewerker die wij zoeken!

Het recept voor een flexibele hospitality medewerker met culinaire vaardigheden

flexibiliteit is jouw tweede naam en stress komt niet voor in jouw vocabulaire. Jij haalt energie uit nieuwe omgevingen, wisselende collega’s en lunchgasten en je ziet nergens beren op de weg. ‘Kom maar op, niets is mij te gek!’ omschrijft jouw instelling het beste.

Als Hospitality medewerker ben je het visitekaartje van Leo en zorg je dagelijks voor een 5- sterren serviceverlening in onze bedrijfsrestaurants. Je gaat cateren op grote, luxe en innovatieve locaties maar ook op gezellige kleinere locaties. Hier verzorg je op oproepbasis het lunchbuffet en de banqueting (o.a. van borrels en vergaderingen). Dit doe je in samenwerking met het keukenteam op die locatie. Je laat de locaties elke dag weer helemaal schoon achter en werkt volgens de HACCP richtlijnen;

Onze menukaart voor jou

Een leuke en gevarieerde baan waarbinnen er ruimte is voor ontwikkeling, eigen inbreng en creativiteit. Je gaat werken voor een betrokken organisatie waarin jouw werkgeluk een hoge prioriteit heeft. Het hele jaar door krijg je presentjes en elk seizoen wordt er een uitje georganiseerd.

Je wordt onderdeel van de Leo familie. We zijn een warm en hecht team dat elkaar helpt wanneer dat nodig is, we inspireren elkaar op verschillende platformen en tijdens meewerkdagen. Daarnaast coachen we elkaar. Iedere locatie krijgt een teamcoach aangewezen waar je altijd terecht kan!

Heb jij de ingrediënten van een flexmedewerker met culinaire vaardigheden? En valt onze menukaart bij jou in de smaak?

Stuur dan een mailtje met je CV naar solliciteren@leolovegoodfood.nl of een whatsappje naar 0643431767.

Natuurlijk mag je ook eerst even bellen!