FRUIT OP HET WERK: WAT BIEDEN WE?

Met fruit op het werk stimuleer je op een laagdrempelige manier medewerkers bewuster te leven. Je zorgt er namelijk voor dat gedurende de hele dag energie op een gezonde manier beschikbaar is! En wist je dat fruit op het werk volledig buiten de wekkostenregeling valt? Dat betekent dat het fiscaal aftrekbaar is waardoor je met een relatief lage investering je medewerkers een hele mooie en gezonde service aanbiedt. Echt goed voor jouw werknemers zorgen doe je met Fruit op het werk!

We komen iedere week langs met een verse lading fruit. Het fruit kan worden verdeeld over de verschillende kantoren, maar kan ook bij de koffiecorner worden neergezet of bij de service balie. Op die manier kunnen je medewerkers of gasten altijd een lekker stukje fruit mee pakken. Elke week is er een ander assortiment en kun je kiezen uit verschillende boxen. Seizoensgebonden fruit, tropisch fruit en minder bekend fruit. Boxen kun je ook aanvullen met ‘extra bananen’ of ‘geen gesneden fruit’. Op die manier bezorgen we altijd een fruitmand op maat!

GEEF ER EEN EIGEN BEDRIJFSTINTJE AAN

Fruit op het werk! kan opgenomen worden in het reguliere Leo assortiment bij het buffet, maar je kunt het ook los aanbieden. Gratis fruit voor de medewerkers, in de wandelgangen of op de afdeling. Wil je de presentatie van het fruit in de sfeervolle houten ‘Leo display’ of wil je er liever een eigen bedrijfstintje aan geven? Het is allemaal mogelijk met Leo’s Fruit op het werk! Deze service past prima binnen al onze cateringmodules (Premium, Pro en Go)

SLUIT GOED AAN…

D Een andere leuke aanvullende service die wij aanbieden is Leo’s powerronde waarbij we met verse sappen en smoothies langs gaan om de middagdip te voorkomen! Deze service sluit goed aan op Fruit op het werk! Dit vanwege het fruit dat net niet meer goed genoeg is om op de fruitmand te liggen, maar wel nog heel goed door een smoothie kan! Zo zijn we MVO bewust bezig!

Wil je deze service ook aanbieden? neem dan direct contact met ons op!

Contact overzicht aanvullende services