EEN MOOI PARTNERSHIP: WAT BIEDEN WE?

Onze partner op het gebied van koffie is Melitta. Dit mooie bedrijf is specialist voor uitmuntende koffievoorziening in de ‘Out Of Home’ markt. De corebusiness van Melitta is de productie en wereldwijde verkoop van filterkoffiemachines en volautomatische koffiemachines voor het bereiden van koffiespecialiteiten. Melitta biedt niet alleen (advies voor) de juiste professionele koffiemachine, maar biedt ook het juiste assortiment koffie, thee, cacao en aanvullende artikelen. De bereikbare klantenservice en professionele serviceafdeling maken het helemaal af. Kortom, een compleet aanbod en een gedegen professionele dienstverlening, allemaal onder 1 dak voor dat dagelijkse geniet moment voor jouw organisatie. Melitta en Leo: een betrouwbaar partnership waar jij de vruchten van plukt!

DUURZAME KOFFIE EN THEE

Melitta Professional Coffee Solutions heeft een aantal unieke hoogwaardige koffie melanges ontwikkeld die dagelijks vers gebrand worden in Mellitas eigen koffiebranderij in Brazilië.

LA TAZZA VERDE: Specifiek voor jouw organisatie hebben we in ons voorstel Melitta’s ‘La Tazza Verde’ Bio-Fairtrade Koffie lijn opgenomen. Met 100% arabicabonen uit Zuid- en Centraal Amerika in 100% biokwaliteit, 100% ecologich geteeld en 100% fair trade haal jij met La Tazza Verde een volledig duurzaam, buitengewoon koffiegenot in huis met de volgende keurmerken: Ecologische Keurmerk: Dit keurmerk bevestigt dat de producten op ecologische wijze geteeld zijn en aan hoge ecologische kwaliteitsnormen voldoen. Fairtrade: Dit keurmerk staat voor eerlijke geoogste, verwerkte en verhandelde producten. Alle ingrediënten zijn 100% traceerbaar. 4C-gedragscode voor de koffie-industrie: Deze internationale vereniging van producenten, verwerkers, retailers en ngo’s werkt aan de continue verbetering van de sociale, ecologische en economische omstandigheden van mensen die vande koffie(teelt) leven.

Voor een smaakvolle, eerlijke thee hoeven we niet lang na te denken. De keuze is hierbij gevallen op de Cilia-lijn. Deze, met zorg geselecteerde, theecollectie biedt voor elke gelegenheid en voor elke smaak de bijpassende soort in een praktisch zakje. Voor ongecompliceerd en hoogwaardig genieten van thee. Ook hier speelt duurzaamheid een niet onbelangrijke rol. Cilia gebruikt bij de omverpakkingen geen kunststoffen, extrusietechniek en laminering. Het op papier gebaseerde materiaal bestaat vrijwel geheel uit natuurlijke grondstoffen en kan gerecycled worden. Dit zonder afbreuk te doen aan zuiverheid, smaak en reuk. Zuiver genieten dus!

Voor meer informatie over de Cilia Theelijn verwijzen we je graag naar onze Cilia brochure.

KOFFIEMACHINE EN PRIJZEN

Melitta biedt mooie filterkoffiemachines en volautomatische koffiemachines voor het bereiden van koffiespecialiteiten. Uiteraard bepalen we samen welk koffieautomaat het beste past bij jouw op locatie. Op basis daarvan stellen we een offerte op maat.

Zin in een bakje koffie? Neem dan direct contact op!

Contact overzicht aanvullende services