Wij zoeken een kookgoeroe met hospitality kwaliteiten voor 20 uur per week om te werken bij een Leuke  Leo locatie in Amsterdam.  20 uur per week

Locatie Amsterdam
Contract 20 uur, verdeeld over 5 dagen
Salaris Marktconform en extra gewerkte uren worden uitbetaald.
Reiskosten  Volledig vergoed o.b.v. OV of 0,19 ct. per km
Werktijden 8.30 – 16.00 uur (ma t/m vrij)
Verlofdagen 25
Regelingen Pensioenregeling bij pensioenfonds Horeca & Catering, Fietsplan

Ben jij de horeca werktijden zat? Ben je toe aan meer ritme in je leven? Houd je van lekker koken? En had je altijd al de leiding willen hebben over je eigen keuken? Lees dan snel verder.

Het recept voor een kookgoeroe met hospitality kwaliteiten

Koken is voor jou geen werken, het is topsport bedrijven. Elke dag opnieuw probeer je jezelf te overtreffen. Niet omdat het moet, maar omdat dit nou eenmaal jouw passie is. Koken zit gewoon in je bloed! Maar hiernaast sta je ook open om nieuwe vaardigheden je eigen te maken.

Als Leo kookgoeroe ben je het visitekaartje van het restaurant en zorg je dagelijks voor een 5- sterren serviceverlening in ons bedrijfsrestaurant. Jij laat culinaire prestaties zien waar zelfs wij nog wat van kunnen leren en we hoeven jou ook echt niet meer uit te leggen wat de begrippen ‘gastvrijheid’ en ‘catering’ nouprecies betekenen. Je weet iedereen altijd een welkom gevoel te geven, onderhoudt het contact met gasten, speelt in op hun behoeften en zorgt dat niets hen ontbreekt.

Je gaat je bezighouden met het verzorgen van het lunchbuffet en de banqueting (o.a. van borrels en vergaderingen). Dit doe je in samenwerking met een keukenteam. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de menuplanning, het plaatsen van bestellingen en het verwerken van de administratieve zaken. Je laat de locaties elke dag weer helemaal schoon achter en werkt volgens de HACCP richtlijnen;

Onze menukaart voor jou

Een leuke en gevarieerde baan waarbinnen er ruimte is voor ontwikkeling, eigen inbreng en creativiteit. Werken in de hospitality branch met gunstige werktijden en de weekenden vrij.

Daarnaast ga je werken voor een betrokken organisatie waarin jouw werkgeluk een hoge prioriteit heeft. Het hele jaar door krijg je presentjes en elk seizoen wordt er een uitje georganiseerd.

Je wordt onderdeel van de Leo familie. We zijn een warm en hecht team dat elkaar helpt wanneer dat nodig is, we inspireren elkaar op verschillende platformen en tijdens meewerkdagen. Daarnaast coachen we elkaar. Iedere locatie krijgt een teamcoach aangewezen waar je altijd terecht kan!

Beschik jij over de ingrediënten voor het recept van een kookgoeroe en valt onze menukaart bij jou in de smaak?

Stuur dan een mailtje met je CV naar solliciteren@leolovegoodfood.nl of een whatsappje naar 0643431767.

Natuurlijk mag je ook eerst even bellen!