LEOONLINE : WAT BIEDEN WE?

Vermijd de drukte bij het buffet en reserveer je lunch vooraf! Wel een lunch, maar dan liever op je eigen werkplek? Bedrijfscatering is nog nooit zo flexibel geweest als met de komst van LeoOnline.nl, het nieuwe online bestel- en reserveersysteem van Leo. Een zeer waardevolle app die in deze tijd zeker niet mag ontbreken. Bestel gemakkelijk de vooraf je lunch. Eet je in het restaurant of laat je de lunch liever bezorgen op jouw afdeling? Ook dat is mogelijk met LeoOnline.nl. Betalen kan met Ideal vooraf met LeoOnLine.nl maar dat hoeft niet natuurlijk.

LeoOnline.nl is hét onmisbare hulpmiddel bij het veilig houden van je lunchmoment, zodat jij volop kan genieten. LeoOnline is inzetbaar voor het lunchrestaurant in de organisatie: reserveer vooraf je lunch op het moment dat het jou het beste uitkomt. Neem je je lunch liever mee naar buiten? Dat kan natuurlijk ook. Geef het aan en wij zorgen voor de handige, milieuvriendelijke, disposables.
LeoOnline.nl is inzetbaar in het Leo’s Premium Buffet ‘traditionele’ bedrijfsrestaurant, maar ook perfect geschikt voor Leo’s Premium Grab & Go. Niet alleen voor de individuele lunch, maar ook voor grote groepen. De vergaderlunch? De vrijmibo? Heb je een allergie? Wil je een dieetmenu? Je regelt het allemaal gemakkelijk met LeoOnline.nl: jouw persoonlijke lunchassistent. Kortom: met LeoOnline.nl haal je die flexibiliteit in huis die zeker nu zeer gewenst is

WAAROM LEOONLINE?

1. Doordat jouw lunch op het afgesproken tijdstip klaar staat kun
je sneller lunchen, dus meer tijd voor je lunch zelf! En als je
kiest om via Ideal vooraf te betalen ben je nóg sneller klaar.

2. Je hebt al besteld. Misgrijpen behoort dus tot het verleden!

3. Vooraf handig inzicht in voedingswaarden en
allergeneninformatie

4. Je kunt persoonlijke wensen doorgeven

5. Met LeoOnline kunnen wij de inkoop preciezer afstemmen op
de vraag. Zo gaan we samen voedselverspilling te lijf

Contact overzicht aanvullende services