LEO’S BANKETSERVICE: HOE WERKT HET?

Maak een keuze uit ons assortiment en geef je bestelling door aan Leo’s Teamcoach. Hij of zij zorgt dan voor de rest. Regulier kunnen wij 2x per week leveren. Maar op speciaal verzoek kan hiervanuiteraard afgeweken worden

GEEF ER EEN EIGEN BEDRIJFSTINTJE AAN

Fruit op het werk! kan opgenomen worden in het reguliere Leo assortiment bij het buffet, maar je kunt het ook los aanbieden. Gratis fruit voor de medewerkers, in de wandelgangen of op de afdeling. Wil je de presentatie van het fruit in de sfeervolle houten ‘Leo display’ of wil je er liever een eigen bedrijfstintje aan geven? Het is allemaal mogelijk met Leo’s Fruit op het werk! Deze service past prima binnen al onze cateringmodules (Premium, Pro en Go)

SLUIT GOED AAN…

D Een andere leuke aanvullende service die wij aanbieden is Leo’s powerronde waarbij we met verse sappen en smoothies langs gaan om de middagdip te voorkomen! Deze service sluit goed aan op Fruit op het werk! Dit vanwege het fruit dat net niet meer goed genoeg is om op de fruitmand te liggen, maar wel nog heel goed door een smoothie kan! Zo zijn we MVO bewust bezig!

Wil je deze service ook aanbieden? neem dan direct contact met ons op!

Contact overzicht aanvullende services