LEO’S POWERRONDE: WAT BIEDEN WE?

We komen langs met hele mooie versproducten. Een Sinaas-Aardbei sapje, een lekkere Biet-mango-pastinaak sap, een energievolle Gember Appel Citro powershot of wat te denken van een lekkere Ananas-Kokos smoothie? Ga je liever voor een frisse energievolle limonade? Water-Limoen-Citroen of Water-Aardbei-Gember? Leo’s Powerronde kent veel variatie en wisselt ook met het seizoen. Een lekker stuk vers fruit zal ook zeker niet ontbreken in het assortiment. Maar, het uiteindelijke assortiment bepalen we natuurlijk samen met jou. Hoe het er ook precies zal uitzien op jouw locatie: een constante factor is dat Leo’s Powerronde supergezond is. Gezonde producten die ook nog eens erg lekker zijn.

WAAROM ZO GEZOND?

Leo’s Powerronde producten bestaan uit een met zorg samengestelde combinatie van supergezonde elementen. Elk met zijn eigen unieke eigenschap om jouw lichaam te helpen gezond te blijven. Wat dacht je van bijvoorbeeld citrusvruchten: deze staan, los van veel andere vitaminen en mineralen, bekend om de hoge concentratie van vitamine C. Dat zorgt niet alleen voor een goede weerstand, maar er zijn nog meer voordelen.

Het kan bijdragen aan:

• het concentratievermogen
• het energieniveau
• de vorming van collageen
• een gezonde huid
• de leerprestatie en het geheugen

Het assortiment van Leo’s Powerronde is cold pressed, soms middels suction. Hierdoor blijven alle minderalen en vitamines intact en dit bevordert een zoete smaak. Ook worden er in Leo’s Powerronde Low-Cal producten aangeboden, zoals Low-Cal limonades. In tegenstelling tot een ongezonde snack om de middagdip te lijf te gaan zijn deze producten van Leo’s Powerronde laag in calorieën en bevatten ze geen toegevoegde suikers.

Kortom: genoeg redenen om voor Leo’s Powerronde te kiezen.

HOE ZIET LEO’S POWERRONDE ERUIT BIJ JOUW ORGANISATIE?

Dat bepaal je grotendeels zelf! Zoals alle services van Leo is ook Leo’s Powerronde heel flexibel. Samen met jou bespreken we welke gezonde Leo’s Powerronde producten het beste zullen aansluiten op de behoeften binnen jouw organisatie.

Samen met jou bespreken we ook hoe vaak we per week en op welke tijd we het beste op de afdeling langs kunnen komen met de sfeervolle Leo’s Powerronde trolley.

Voor het afrekenen hebben we twee mogelijkheden:

Mogelijkheid 1: de opdrachtgever betaalt een vaste prijs per medewerker en de medewerker krijgt 1 sapje + een stuk fruit. Wanneer de medewerker iets extra’s wil wordt dit zelf betaald.

Mogelijkheid 2: de medewerkers betalen zelf voor de producten aan het Leo teamlid die Leo’s Powerronde verzorgd.

Zie je dat liever anders? We bespreken het graag met jou!

Contact overzicht aanvullende services