Stage

Sales & Accountmanagement

Ga terug naar alle vacatures

BEDRIJF: Leo – Healthy Business Catering , Amstelveen
AFDELING: Sales – & Accountmanagement
PERIODE: Minimaal 6 maanden, startdatum in overleg
WEBSITE: www.leolovegoodfood.nl
STUDIERICHTING:
HBO Hospitality in sales & accountmanagement

Wij zijn op zoek naar een sales & accountmanagement student

Zijn jouweigenschappen betrokken, initiatiefrijk, creatief en enthousiast? Heb jij een passie voor gezond en lekker eten? En heb je zin om je handen uit de mouwen te steken binnen een kleine en ondernemende organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij?

Wij zijn Leo – Healthy Business Catering. Leostaat voor Lekker, Eerlijk en Ongecompliceerd. Als professionele cateringorganisatie verzorgt Leo dagelijks met veel passie en plezier de lunch bij onze opdrachtgevers. Met onze persoonlijke aandacht en flexibiliteit weten we onze opdrachtgevers, lunchgebruikers en teamleden elke dag weer te verrassen.

Wat ga je doen?

Gedurende jouw afstudeerstage ga jij door toepassing van jouw kennis en ervaring, helpen met het realiseren van nieuwe klanten en de markt informeren over de nieuwe catering oplossingen die Leo ontwikkeld heeft. Je gaat actief een bijdrage leveren aan de groei van Leo en dus het werven van nieuwe relaties. Alvorens we dit gaan doen zullen we als salesteam een doelgroep analyse maken, behoeftes in kaart brengen, markt onderzoeken raadplegen en onze marktpositie bepalen binnen de B-to-B markt.

Het bedrijf heeft baat bij zowel research als implementatie van een voor Leo nieuwe activiteit, namelijk proactieve sales. Jij bent medeverantwoordelijk voor het opzetten van een sales en acquisitieplan voor de groei van Leo door het proactief in de markt zetten van de nieuwe catering oplossingen en het bedrijf, geeft je hierin richting, maar met name dan ook de vrije hand.

Je werkt nauw samen met de collega’s die zich bezighouden met e-commerce, operationele zaken en in een verder stadiumfinanciën.

Aansluitend op de sales cycle (salesfunnel, lead generatie, verkoopgesprekken, onderhandelen, CRM-analyses, netwerken en social selling) ga jij je ook bezig houden met de vertaling naar accountmanagement. Het beheren van relaties, waarbij aandacht, development, up& cross selling en retentie primaire onderdelen zijn.

Jouw dag ziet er divers uit omdat je veel verschillende aspecten behandelt; kortom geen dag is hetzelfde tijdensjouw new business en accountmanagement vraagstuk!

In jouw rol word je uitgedaagd en meegenomen in de veranderende wereld van gezond eten en drinken in een bedrijfsomgeving

Daarnaast ben je aanwezig bij salesmeetings en mogelijk presentaties waarbij je de taak hebt om alles te notuleren, maar er ook een proactieve houding wordt verwacht. Tijdens deze stage leer je om zelfstandig (tele)sales gesprekken te voeren en prospects te interesseren voor de catering oplossingen en extra services welke Leo heeft ontwikkeld. Ook het verder uitwerken en door-ontwikkelen van sales acties welke onderdeel zijn en worden van het sales & Acquisitieplan 2021-2022. Aan het begin van je stage zal je met je stagebegeleider je doelen vast leggen en bespreek je samen wat je wilt leren tijdens deze stage.

Wat wij jou bieden?

 • Ervaring opdoen op het gebied van Sales &Accountmanagement;
 • Werken in een klein maar gezellig, dynamisch en gedreven team;
 • Het ontwikkelen van je communicatie-skills;
 • Goede begeleiding en veel mogelijkheden voorpersoonlijke ontwikkeling;
 • Ondernemend bezig kunnen zijn in een kleine veranderende organisatie;
 • Veel ruimte voor eigen initiatief.

Wie ben jij?

 • Je hebt  HBO of MBO werk- en denkniveau
 • Je zit in jaar 2 of 3 van jouw HBO opleiding, geen afstudeerstage.
 • Je zit in jaar 3 van jouw MBO opleiding, geen afstudeerstage.
 • Je hebt uitstekende Nederlandse mondelinge en schriftelijke vaardigheden;
 • Je bent proactief en communicatief sterk;
 • Je kunt werken met het Microsoft Office-pakket en verschillende marketing systemen;
 • Je toont initiatief, bent flexibel en creatief;
 • Ga jij deze uitdaging met ons aan?!

Belangrijker nog dan jouwkwaliteiten of de kenmerken van de functie vinden wij de klik die de kandidaat moet hebben met Leo en vice versa. Wij staan voor levendig, enthousiast en gedreven. En we zouden dit ook graag in jou zien!  

Ben jij op zoek naar een stage, spreekt deze stageplaats jou aan en vind jij een lekkere lunch, dagelijks geserveerd door tevreden medewerkers, belangrijk? Reageer dan direct! Stuur je motivatiebrief en CV naar diana.stange@leolovegoodfood.nl

Wij kijken uit naar jouw reactie!