Sales medewerker binnendienst

Woonplaats regio Amsterdam  / 25- 40 uur per week in 5 dagen / HBO werk en denkniveau

Voor ons kantoor in Amstelveen zoeken wij een enthousiaste Sales medewerker binnendienst.

‍WIE ZIJN WIJ?

Wij zijn Leo, al meer dan 15 jaar een solide bedrijfscateraar. ‘Leo’ is een naam die staat voor ‘Lekker’, ‘Eerlijk’ en ‘Ongecompliceerd’. Als professionele cateringorganisatie verzorgt Leo dagelijks met veel passie en plezier de lunch bij al onze opdrachtgevers. Met onze persoonlijke aandacht, flexibiliteit en service weten wij hen en hun teamleden (onze lunchgasten!), elke dag weer te verrassen.

Maar daarmee is onze samenvatting van Leo nog niet compleet. Los van gastvrijheid en lekker eten zien wij ons vak veel breder: Leo realiseert zich namelijk dat voeding één van de belangrijkste ‘energizers’ (beïnvloeders) vormt voor het welzijn van onze gasten. Bij Leo willen we dat aspect benadrukken en brengen dat dan ook actief onder de aandacht.

Al met al kunnen we rustig zeggen: Er zijn veel bedrijfscateraars, maar van Leo is er maar één!

‍WAT VOOR TYPE BEN JIJ?

Je bent een energievol en gedreven mens. Stelt duidelijke doelen. Geniet van het leven en succes. Teleurstellingen zet je om in positiviteit.

Je hebt daarnaast een mooie ervaring opgebouwd in de wereld van Sales , Catering ervaring is een pre .Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. En je bent sociaal, een doorzetter en bent enorm gemotiveerd om altijd je doelen te halen.

HOE WERKEN WE BIJ LEO?

Bij Leo werken we in een klein team, waarbij we intensief samenwerken en aandacht hebben voor elkaar. We bouwen met elkaar aan de groei van ons bedrijf en helpen elkaar waar nodig. We hebben allemaal een passie voor mensen, voor gezond en lekker eten en genieten elke dag met elkaar van een gezonde Leo lunch.

Tijdens je ‘onboarding periode’ zal je uitgebreid met al je collega’s kennismaken, daar maken we echt tijd voor. De lijnen zijn kort en je zal snel het overzicht hebben hoe we werken en wat je verantwoordelijkheden en taken zijn.

WAT GA JE DOEN?

Je zal je gaan bezighouden met werven van nieuwe relaties om zo ons klantenbestand te vergroten.

Jouw taken zien er als volgt uit:

 1. Verkoopproces initiatie
  Initieert het verkoopproces door het plannen van afspraken met klanten door middel van koude acquisitie, het geven van presentaties en rekening houden met de eisen en wensen van de klant maar het commercieel belang hierbij niet uit het oog verliezend. Bedenk en ontwikkel pakkende sales campagnes.
 2. Opbouwen en onderhouden (in- en externe) relaties
  Sluit overeenkomsten door een relatie op te bouwen, een gedegen uitleg van dienst en service en nieuwe toepassingen te ontwikkelen en te initiëren. Nauw samenwerken met de afdelingen Marketing ,finance en operatie
 3. Strategisch informatie verzamelen
  Draagt bij aan het verzamelen van strategische marktinformatie door producten, diensten en services van concurrenten en reacties van klanten te volgen.
 4. Signaleren behoeften van klanten
  Nieuwe diensten en services aanraden door huidige resultaten te evalueren; signaleren van behoeften. Dit verwerken in een opmaat gemaakt advies.
 5. Administratie
  Bijhouden van een correcte administratie waaronder contracten, e-mail afhandeling, offertes etc. Je onderhoud hierbij het CRM systeem, waarbij je nauwkeurig grote tendertrajecten begeleid. Na het opstellen van een offerte zorg jij er samen met de buitendienst voor dat een lead een klant wordt.
 6. Behalen van targets
  Voldoen aan sales resultaten door het behalen van de verwachte omzet en targets.
 7. Bijhouden van Social Media                                                                                                                                                                                                                                                                                          Het schrijven van berichten en het plaatsen er van. Om zo ook online klanten te werven. Geef waar nodig salesgerichte ondersteuning naar je marketing collega. Volg Leads op die via deze kanalen binnen komen.WAT HEBBEN WIJ JOU TE BIEDEN?

  Bij Leo krijg je veel verantwoordelijkheid. Je komt te werken in een groeiende organisatie waarin veel gebeurt. Binnen het team wordt er gewerkt met korte lijnen en een informele sfeer. Leo heeft een platte organisatie en kunnen jou hierdoor altijd snel ondersteuning bieden en veel persoonlijke aandacht geven. We bieden ontwikkelmogelijkheden en uitdagende werkzaamheden. En uiteraard bieden we een markt conform salaris en reiskostenvergoeding. Een contract van 25 – 40 uur per week in 5 dagen ,en een pensioenregeling.

  …..HEBBEN WIJ EEN MATCH?

  Zie jij het als een uitdaging om deze mooie functie vol enthousiasme aan te gaan? En ben jij een positieve en extraverte persoonlijkheid, communicatief vaardig en creatief in het bedenken van oplossingen? Heb jij het talent in huis om klanten aan ons te binden? Het verantwoordelijkheidsgevoel die absoluut nodig is voor deze functie? Ben jij doelgericht en werk je nauwkeurig? Werk en denk jij op HBO niveau? Heb jij de juiste ervaring? En heb jij net als wij een passie voor mensen en lekker en gezond eten? Kortom, wil jij samen met ons het verschil maken?

  Dan ben je bij Leo aan het juiste adres en willen we je graag uitnodigen om je sollicitatie met CV zo spoedig mogelijk te mailen naar diana.stange@leolovegoodfood.nl.

   

  Wil je eerst graag wat meer informatie over de functie of ons bedrijf? Bel dan met Diana Stange. Zij zal de tijd nemen om al je vragen zo goed mogelijk te beantwoorden.

  ‍Diana Stange

  Medewerker HR & Planning

  T 06 – 20129096

 8.