LEO’S VIRTUAL DESK & LOCKERSERVICE

Of het nu gaat om het automatisch verwelkomen van medewerkers, klanten, koeriers, leveranciers, bewoners of bezoekers; in grote of kleine bedrijven, openbare instellingen of residentiële gebouwen: Virtual Desk is de oplossing. Contactloos en dus extra veilig. Een mooie Covidproof oplossing, ideaal voor die gevallen waarbij je flink op de facilitaire kosten wil besparen of waarbij je juist ruimte wil creëren voor de receptionist voor een veel breder takenpakket. Gecombineerd met Leo’s Lockerservice, die naadloos aansluit op de Virtual Desk, brengt deze mooie service rust en orde terug in jouw bedrijf, zodat jij en jouw collega’s zich weer vol energie kunnen storten op de eigenlijke werkzaamheden.

VIRTUAL DESK

De Virtual Desk heet iedereen contactloos en veilig welkom. Het informeert de klanten over de preventiemaatregelen en versterkt ook nog eens het hygiënebeleid. Dit doordat er bij binnenkomst wordt gevraagd of diegene zijn handen wil ontsmetten. Daarnaast wordt er van tevoren naar de klant een mail gestuurd voor een health check. Een hele geruststelling in deze lastige tijd! Virtual Desk is een ontvangstdesk die gasten van het gebouw ontvangt en de weg wijst. De desk is gemaakt van antiviraal materiaal dat ervoor zorgt dat bacteriën en virussen zich niet aan de oppervlakte kunnen hechten. Virtual Desk bevat geen batterij, hetgeen de brandveiligheid ten goede komt

LEO’S LOCKERSERVICE: DE ONMISBARE AANVULLING

Leo’s Lockerservice automatiseert het verzenden en retourneren van pakketten. Geen pakjes aftekenen en bewaren, geen interactie met leveranciers of bellen naar medewerkers. De lockerservice regelt het helemaal zelf. De kostenbesparing is groot. Dankzij de slimme communicatie via de app doet niemand nog overbodige verplaatsingen en zo beperk je ook fysieke interacties.

Leo’s Lockerservice beschikt over de volgende functies:

  • Contactloos leveren en ophalen van pakketten door middel van een Last Inch Operating System. Deze geeft toegang aan elke koerier en leverancier.
  • De box voorziet de levering van een digitaal afhaalbewijs. Door middel van compartiment-detectie scant de box de levering en tekent hierbij voor ontvangst.
  • Collega’s kunnen tevens onderling documenten etc. uitwisselen door middel van de bedrijfsbadge of persoonlijke toegangscode te laten scannen.
  • De box verstuurt een melding naar de ontvanger zodra het pakket is geleverd.
  • De box bevat een contactloze alcoholgel-dispenser waardoor medewerkers en leveranciers hun handen kunnen ontsmetten.

ÉÉN APP OM BEZOEKERS EN LEVERINGEN VEILIG TE ONTVANGEN.
Pakje geleverd? Bezoeker aangekomen? De handige app die 24/7 beschikbaar is stuurt rechtstreeks een berichtje naar de bestemming of host. Veilig, contactloos en tijdbesparend!

Contact overzicht aanvullende services