WATER OP HET WERK!: WAT BIEDEN WE?

Het belang van water is bij iedereen duidelijk. Speciaal voor deze service heeft Leo daarom een mooi partnership opgebouwd met KRNWTR+. Een gaaf bedrijf dat zich elke dag in zet voor een betere wereld zonder single-use (water) verpakking. Met de mooie hippe waterdispensers die zij leveren drink je overal extra gefilterd, koud en bruisend …kraanwater! Het kraanwater in Nederland behoort namelijk tot een van de meest zuivere, best gefilterde drinkwatersoorten ter wereld. De waterdispensers hebben zelf ook een secuur filtersysteem waardoor het water dat je drinkt nóg zuiverder wordt. En het mooie is dat we op deze wijze het milieu ook sparen. Geen onnodig transport en geen onnodig plastic.

DUURZAAM

De hippe waterdispensers hebben een schitterend design en zijn met zorg en aandacht gemaakt in Nederland. Van eigen bodem dus, maar dat niet alleen: Ze bestaan uit duurzame materialen, zoals RVS, CO2 neutraal bamboe en/of gerecycled plastic. Een leuk weetje: 5% van de opbrengst bij KRNWTR+ gaat naar initiatieven die de plasticsoep in de wereld verminderen. KRNWTR+ past dus ook qua milieu visie helemaal binnen de filosofie van Leo!

Met de duurzame design waterkoelers (A+++) tap je onbeperkt gefilterd, gekoeld en eventueel bruisend water. Zonder de bijsmaak van onnodig afval en transport. Je kunt het water zelfs nét dat beetje extra geven met 100% natuurlijke siropen van KRNWTR+.

KORTOM…

Het drinken van voldoende water is essentieel om jezelf, je medewerkers en collega’s gezond, vitaal en energiek te houden. Met Water op het werk! combineer je deze noodzaak met het aangename want… Met water op het werk! wordt water drinken een waar genietmoment!

Wil je jouw medewerkers dit ook aanbieden? Neem dan direct contact met ons op via onderstaande button.

Contact overzicht aanvullende services